درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-12-22  |  2025-03-12  |  بروز شده در: 1403/12/22 - 04:01:0 FA | AR | PS | EN
حذف۲۰ هزار ویزه مهاجرتی افغان‌ها در امریکا             از سرگیری کمک‌های نظامی امریکا به اوکراین            صعود بارسا، اینتر، بایرن و پاری‌سن‌ژرمن به یک یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان            نماینده ایرن وضعیت امنیتی و بشری در افغانستان را متزلزل و وخیم خواند            نمایندگان کی‌یف و واشنگتن در عربستان دیدار کردند             یوناما از مسدود شدن ۲۰۰ مرکزصحی در افغانستان خبر داد            روسیه تشکیل حکومت فراگیر را کلید تامین ثبات در افغانستان میداند            گروگان گیری ۴۰۰ سرنشین یک قطار در پاکستان            سازمان ملل باید تحت تأثیر کشورهای بزرگ تصمیم نگیرد             تلاش حکومت طالبان برای عبور از انزوای سیاسی            عراقچی: بر تعهد خود به عراق پایبندیم             تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان            دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان            ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است            زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است            






تاریخ نشر: 1403/02/27 - 11:34:4
تعداد بازدید: 387
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

افشای املاک چندمیلیون دالری مقامات سابق افغان در دبی
افشای املاک چندمیلیون دالری مقامات سابق افغان در دبی

یک شبکه تحقیقی فهرستی از دارایی های صدها مقام کنونی و پیشین و نهادهای حکومتی کشورهای مختلف از جمله مقامات سابق افغانستان در دبی را منتشر کرده است.

به گزارش انصار، یک شبکه تحقیقی موسوم به پروژه گزارش دهی جرایم سازمان یافته و فساد، فهرستی از دارایی های صدها مقام کنونی و پیشین و نهادهای حکومتی کشورهای مختلف از جمله مقامات سابق افغان در دبی را منتشر کرده است.

در این فهرست که بر اساس اطلاعات درز کرده تهیه شده، نام 10 فرد از افغانستان هم دیده می شود که بیشتر آنها از مقام های حکومت سابق افغانستان یا بستگان آن ها هستند.

به جز یک نفر، بقیه 9 فرد افغان در این فهرست، مقام پیشین یا وابسته به مقام های پیشین افغانستان هستند. همچنین به جز یک نفر(اسماعیل امیری) هیچ یک از 9 افغان دیگر در این فهرست، توسط نهاد تهیه کننده گزارش، مجرم معرفی نشده اند و مشخص نیست پول املاکی که در دبی خریده اند، از چه راهی به دست آمده است.

خانواده برادر مارشال فهیم: 8.8 میلیون دالر

بر اساس این گزارش، حصین فهیم و خانواده اش، یک ویلا در ناحیه یک شهر دبی به ارزش 8 میلیون 513 هزار دالر دارند. حصین فهیم، سهامدار کابل بانک و برادر مارشال فهیم، معاون اسبق رئیس جمهور افغانستان است. او بر اساس این گزارش، یک دفتر هم در دبی به ارزش 292 هزار دالر دارد. این گزارش همچنین از زنی به نام ثریا فهیم نام می برد، که در ویلا شریک است.

ادیب، فرزند مارشال فهیم: 3.5 میلیون دالر

نام یک عضو دیگر خانواده مارشال فهیم که در گزارش اسرار دبی آمده، ادیب فهیم، پسر معاون اسبق رئیس جمهور افغانستان است. این گزارش افشا می کند که یک ویلا به ارزش یک میلیون و 400 هزار دالر و سه آپارتمان، مجموعاً به ارزش دو میلیون و 143 هزار دالر، به نام ادیب فهیم است. فهیم، معاون اول ریاست امنیت ملی افغانستان بود که در  سال 1398 استعفا کرد .

احمدولی مسعود: 1.8 میلیون دالر

نام احمد ولی مسعود، برادر و رئیس بنیاد احمد شاه مسعود، به همراه یک آپارتمان به ارزش یک میلیون 853 هزار دالر، در فهرست اسرار دبی آمده است.

مسعود پس از سقوط حکومت طالبان در سال 2002، سفیر افغانستان در لندن شد و تا سال 2006 در این مقام بود.

امیرزی سنگین: 780 هزار دالر

بر اساس این گزارش دو آپارتمان به ارزش مجموعی 780 هزار دالر(هر کدام 390 هزار دالر)، به نام امیرزی سنگین، وزیر مخابرات حکومت حامد کرزی ثبت است. سنگین به تهیه کنندگان این گزارش گفته است که این آپارتمان ها را در سال های 2016 تا 2018 از پول پس انداز خود خریده است. این وزیر سابق همچنین گفته است که پیش از ورود به کابینه افغانستان، مشاغل پردرآمدی داشته است.

اسدالله خالد: 5.5 میلیون دالر

در گزارش پروژه گزارش دهی فساد و جرایم سازمان یافته، از یک آپارتمان به ارزش پنج میلیون و 492 هزار دالر در ناحیه یک دبی نام برده شده که در گذشته متعلق به اسدالله خالد، رئیس اسبق امنیت ملی و وزیر دفاع پیشین افغانستان بوده است. خالد به تماس تهیه کنندگان گزارش اسرار دبی درباره این ویلا پاسخ نداده است.

عتیق الله بریالی: 731 هزار دالر

نام عتیق الله بریالی، معاون اسبق وزیر دفاع افغانستان هم در این گزارش آمده است. بریالی که مقیم انگلستان است، بر اساس یافته های پروژه گزارش دهی فساد و جرایم سازمان یافته، یک آپارتمان به ارزش 731 هزار دالر به نام خود در دبی دارد.

میر رحمان و اجمل رحمانی: بیش از 5 میلیون دالر

نام رئیس پیشین پارلمان افغانستان و پسرش، در این گزارش پر رنگ تر از بقیه افغان هایی است که پروژه گزارش دهی فساد و جرایم سازمان یافته به فهرست املاک و دارایی های آن ها در دبی دست یافته است.

بر اساس این گزارش رحمانی و پسرش، 15.2 میلیون دالر را در دبی املاک خریده اند و سالانه میلیون ها دالر از این املاک درآمد دارند.

در ادامه این گزارش آمده که شش شرکت متعلق به اجمل رحمانی در آلمان، به ارزش 212 میلیون دالر است.

راشد پوپل، پسر عموی کرزی: 3.8 میلیون دالر

در این گزارش یک آپارتمان گران قیمت به ارزش بیش از 3 میلیون و 824 هزار دالر در دبی، به نام راشد پوپل، پسر کاکای حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین افغاستان ثبت است.

به نوشته این گزارش، راشد پوپل و برادرش راتب، یک شرکت مدیریت امنیتی در افغانستان داشتند. راتب پوپل 10 سال پیش به جرم قاچاق هروئین در امریکا زندانی شده است. این دو همچنین به پرداخت رشوه به گروه های شبه نظامی و نیروهای امنیتی افغان، برای تامین امنیت کاروان های تدارکاتی ارتش امریکا در افغانستان متهم شده اند.

تا اینجای فهرست، همه افراد از مقام های دولت پیشین افغانستان یا بستگان آن ها بوده اند و هیچکدام از این افراد، در گزارش «اسرار دبی» به عنوان مجرم یا مظنون به جرم فهرست نشده اند.

 اسماعیل امیری: 1.6 میلیون دالر

تنها فرد غیروابسته به دستگاه حکومتی افغانستان در میان افغان های فهرست شده در گزارش پروژه گزارش دهی فساد و جرایم سازمان یافته، در عین حال تنها «مجرم» در میان آن هاست. اسماعیل امیری از ولایت هرات که ساکن ایالت کالیفرنیاست، یک ویلا به ارزش یک میلیون 632 هزار دالر در دبی به نام خود دارد.

او به جرم دست داشتن در کلاهبرداری 100 میلیون دالری از دولت افغانستان، به 15 ماه زندان در امریکا محکوم شده بود و این محکومیت را پشت سر گذاشت.

پروژه گزارش دهی جرایم سازمان یافته و فساد در گزارش خود دبی را مقصد کلیدی برای ذخیره سرمایه سیاستمداران، افراد تحریم شده و مجرم خوانده است.

بر اساس این گزارش، دبی برای افرادی که به دنبال پولشویی از طریق خرید املاک هستند، فرصت های مناسبی فراهم می کند.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/31614






*
*

*



نیز بخوانید

گردآوری معلومات از سوی آلمان برای تعامل با طالبان


حذف۲۰ هزار ویزه مهاجرتی افغان‌ها در امریکا


نماینده ایرن وضعیت امنیتی و بشری در افغانستان را متزلزل و وخیم خواند


روسیه تشکیل حکومت فراگیر را کلید تامین ثبات در افغانستان میداند


سازمان ملل باید تحت تأثیر کشورهای بزرگ تصمیم نگیرد


تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان


ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است


حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد


قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است


حکومت طالبان خواهان همکاری عربستان شد


در صورت جنگ هم تجهیزات نظامی امریکا برنمی‌گردانیم


متقی در رأس یک هیئت به مسقط سفر کرد


مجاهد:حقوق زنان در افغانستان با غرب فرق دارد


هشدار پاکستان برای افغان‌های دارای کارت ای‌سی‌سی


کشور‌های اسلامی در قبال فلسطین مسوولیت خود را ادا نکرده‌اند


شریف‌الله طراح حمله به فرودگاه کابل نبود


وزیرعدلیه طالبان در کنفرانس «ایجاد پل میان ادیان» در مکه اشتراک کرد


کشته شدن یک جوان افغان توسط پولیس در آلمان


انتقاد طالبان؛ حمایت پاکستان از یوناما


گفتگوی مقامات یوناما و پاکستان در مورد وضعیت افغانستان


همکاری ایران و افغانستان در بخش‌های مختلف امکان‌پذیر است


احتمال ممنوعیت سفر افغان‌ها و پاکستانی‌ها به امریکا


تأکید وزیر خارجۀ آلمان بر حمایت از مردم افغانستان


تصویب قطعنامه‌ی تأسیس مرکز منطقه‌ای آسیای مرکزی و افغانستان


اعتراف ترامپ نشان‌دهنده وجود لانه‌های داعش در پاکستان است





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

گردآوری معلومات از سوی آلمان برای تعامل با طالبان

حذف۲۰ هزار ویزه مهاجرتی افغان‌ها در امریکا

از سرگیری کمک‌های نظامی امریکا به اوکراین

صعود بارسا، اینتر، بایرن و پاری‌سن‌ژرمن به یک یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان

نماینده ایرن وضعیت امنیتی و بشری در افغانستان را متزلزل و وخیم خواند

نمایندگان کی‌یف و واشنگتن در عربستان دیدار کردند

یوناما از مسدود شدن ۲۰۰ مرکزصحی در افغانستان خبر داد

روسیه تشکیل حکومت فراگیر را کلید تامین ثبات در افغانستان میداند

گروگان گیری ۴۰۰ سرنشین یک قطار در پاکستان

سازمان ملل باید تحت تأثیر کشورهای بزرگ تصمیم نگیرد

تلاش حکومت طالبان برای عبور از انزوای سیاسی

عراقچی: بر تعهد خود به عراق پایبندیم

تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان

دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان

ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است

زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

قرار گرفتن دو بازیکن کرکت افغانستان در جمع تیم برتر جام قهرمانان

حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه

قدرت ما از چین، روسیه و ایران بیشتر است

حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد

توافق نیروهای طالبان و پاکستان بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم

قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است

آغاز پروسۀ استخدام بیش از سه‌هزار تن در بست‌های معلمی و اداری

خواست مقامات آذربایجان و قرغزستان برای سرمایه‌گذاری روی معادن افغانستان

در جریان یک هفته، ۸۵هزار تن کالا از طریق راه‌آهن منتقل شده است


خبرهای پزشکی


خبرگزاری انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.